Advertisement
   Doorzoek de site
   
1: Home2: Groen en Sociaal3: In de rand4: In het parlement5: Voor 20106: Over Ludo

Doe mee met groepsaankoop energie 'samenstroom'! Afdrukken E-mail
20/04/2011

sp.a-Limburg organiseert dit voorjaar een groepsaankoop groene energie. We doen aan iedereen in Limburg een oproep om ook deel te nemen, want met de groepsaankoop ‘samenstroom’ gaan we samen voor groene èn goedkopere energie.

Door het gebrek aan concurrentie op de markt krijgen energiereuzen zoals Electrabel en SPE-Luminus nog steeds vrij spel en betalen we jaarlijks gemiddeld 200 euro méér dan nodig is voor onze energie.

Daarom organiseert sp.a-Limburg dit voorjaar samen met ABVV-Limburg en sp.a-Vlaams-Brabant een groepsaankoop groene energie onder de gezamenlijke noemer “samenstroom”. Hoe meer mensen aan onze groepsaankoop deelnemen, hoe interessanter de prijs wordt.

Samenstroom is kiezen voor groene energie

Willen we tegen 2050 naar 100% groene stroom en groen gas, dan moeten we nu beginnen. Met samenstroom willen we aantonen dat je bewust kan kiezen voor groene energie zonder er meer voor te betalen èn zonder dat er iets in huis dient te veranderen. Het is dus goed voor het milieu en onze portemonnee!

Hoe deelnemen?

Tot 31 mei kan iedereen zich vrijblijvend inschrijven op www.samenstroom.be. Met deze actie willen we iedereen bereiken. Je moet dus geen lid zijn van sp.a om je te mogen inschrijven voor deze groepsaankoop.

Op 1 juni vindt dan de online veiling plaats waarbij energieleveranciers een prijsvoorstel kunnen doen. Na de veiling krijg je een persoonlijke offerte van de goedkoopste leverancier. Pas dan beslis je of je wel of niet overstapt naar die leverancier.

Inschrijven is vrijblijvend en betekent dus zeker niet dat je uiteindelijk moet overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Doe dus zeker mee en kijk zelf of je te veel geld betaalt voor je energie!

Meer weten over samenstroom?

Surf dan naar www.samenstroom.be of bel naar 011 30 10 94

Of kom naar onze infoavond in Tessenderlo op 24 mei.
< Vorige   Volgende >


1: Home / 2: Groen en Sociaal / 3: In de rand / 4: In het parlement / 5: Voor 2010 / 6: Over Ludo